TIME+

TIME+

KIMUTATÁS ÉS JELENTÉSKÉSZÍTÉS


Szeretné felgyorsítani a Microsoft Business Central (korábban: Dynamics NAV, Navision) rendszerében a kimutatás, illetve jelentéskészítés idejét? A Time+ szolgáltatásunk keretében garantáljuk, hogy a komplikált és sok forrásból dolgozó kimutatásai helyett egy olyan kontrolling rendszert építünk fel, aminek segítségével gyorsabban juthat hozzá a döntések meghozatalához szükséges információkhoz. A folyamatok és adatok racionalizálásával – tapasztalataink alapján – minimum 20%-os időmegtakarítást érhet el a vállalatirányítási rendszeren.

1Projektindító konzultáció
Tanácsadónk felméri az Ön igényeit és céljait.
2Jelentés audit
További konzultáció keretében pontosítja a jelentéshez szükséges adatok forrását, illetve beszerzésükre fordított erőforrásokat.
3Dokumentációk elkészítése
• A rendelkezésre álló adatok csoportosításával és a logikai összefüggések feltárásával javaslatot tesz a jelentési, illetve kimutatás rendszer egyszerűsítésére.
4Éles indulás idő garanciával
Az általunk kínált megoldások használatával nyert időmegtakarítás válik garanciánk alapjává.

Keresse szakértőinket!

Unja már a várakozást? Szeretné, ha a kimutatások, jelentések elkészítése a korábbihoz képest sokkal gyorsabban megtörténne a rendszerben? Keresse szakértőinket vagy kérjen árajánlatot és TIME+ szolgáltatásunk segítségével garantáltan felgyorsítjuk folyamatait!