Rólunk

KIFOGÁSTALAN
MEGOLDÁSOK
MINDEN
HELYZETREA Loginfrom Kft. 2003-ban alakult, azzal a céllal, hogy partnerei számára hatékony támogatást biztosítson a Business Central (korábban: Microsoft Dynamics NAV, ill. Microsoft Navision) vállalatirányítási rendszerek bevezetése, fejlesztése, oktatása és támogatása terén. Cégünk 2008 óta hivatalos Microsoft partner.

Név: Loginform Szolgáltató Kft
Cégbejegyzési szám: 01-09-713315
Adószám: 12986149-2-41
Bankszámlaszám: 16200010-60419332
Székhely: 1135 Budapest, Lehel u. 61.
Iroda: 1135 Budapest, Lehel u. 61., Cooper Center
Telefon: +36 30 243 6709
E-mail: info@loginform.hu

Hivatalos Microsoft partner

2008 óta vagyunk hivatalos Microsoft partnerek, mely az ERP piac alapos feltérképezése után született tudatos döntés eredménye. Számos ügyviteli rendszer bevezetés kapcsán szerzett tapasztalattal a hátunk mögött döntöttünk úgy, hogy kizárólag a kis- és középvállalatok számára ideális megoldást kínáló Business Central (korábban: Microsoft Dynamics NAV, Navision) foglalkozunk. A rendszer jól tükrözi a Magyarországon tevékenykedő cégek igényeit, ugyanakkor kellő rugalmasságot biztosít az egyedi vállalati elképzelések megvalósításához.

Időt szolgáltatunk

50 vállalatot támogatunk napi szinten


A Microsoft Business Central (korábban: Dynamics NAV, Navision) rendszer kapcsán meghatározó erősségünk a komoly és naprakész számviteli, pénzügyi tudás, a rugalmasság, valamint a megbízható fejlesztői bázis. Képesek vagyunk arra, hogy akár egy új vállalatirányítás rendszer bevezetése, akár egy meglévő optimalizálása révén időt szolgáltassunk, vagyis felgyorsítsuk és átláthatóbbá tesszük partnereink ügyviteli folyamatait.

Az elmúlt években közel 50 Microsoft Business Central vállalatirányítási rendszert vezettünk be sikeresen, s habár rendelkezünk teljes körű felelősségbiztosítással, ennek lehívására soha nem volt szükség. Több mint 60 vállalatot támogatunk napi szinten a rendszerhez kapcsolódó szaktanácsadással, oktatással, illetve egyedi fejlesztésekkel.

Ismerje meg referenciáinkat, szolgáltatásainkat és egyedi megoldásainkat vagy kérje szakértőnk segítségét.

 

Értékeink