Oktatás

BUSINESS CENTRAL
OKTATÁS *

* (korábban Microsoft Dynamics NAV / Navision)

Célunk, hogy a Microsoft Business Central (korábban: Dynamics NAV, Navision) rendszer felhasználói az oktatást ne teherként, hanem munkájukhoz nyújtott hatékony segítségként éljék meg. Az oktatás során a tematikát teljes egészében a megbízó igényeire szabjuk.

1Az Önnek szimpatikus helyszínen
Akár nálunk, akár partnerünk telephelyén, ahogy az Ön cégének kényelmesebb.
2Egyedi oktatási terv alapján
A testreszabott oktatási terv alapján tartunk általános, illetve a vállalatirányítási rendszer egy-egy konkrét funkcionális területéhez és munkakörhöz kapcsolódó specifikus oktatást.
3Gyakorlatorientáltan
Az oktatás során gyakorlatias formában adjuk át azokat az ismereteket, melyek a napi munka hatékony és gyors elvégzéséhez szükségesek.
4Eredményesen
A módszertanunk fontos eleme az oktatásokat lezáró vizsga, melyben a felhasználók rendszerhasználati tudását mérjük. Ez tapasztalataink szerint alkalmas ösztönzést jelent a résztvevők számára a tekintetben is, hogy kellő aktívással vegyenek részt a tanfolyamokon.

Keresse szakértőinket!

Szeretné, ha munkatársai eredményesen és hatékonyan használnánk a vállalatirányítási rendszert? Keresse oktatási szakértőinket vagy kérjen árajánlatot és oktatás szolgáltatásunk révén megbízható, a gyakorlatban is alkalmazható tudással vértezzük fel kollégáit!