Automatikus számlafeldolgozás

CONTINIA DOCUMENT CAPTURE OCR

Érjen haza időben a számla automatizálás új szintjének, a Continia Document Capture OCR-nek a segítségével. Dobja ki az ablakon a manuális pénzügyi folyamatokat ezzel fejlesztve a vállalat hatékonyságát!

Csak pár kattintás, hogy időben hazaérjen.

01
Vajon mire megy el az idő?

A manuálisan végzett szállítói számla feldolgozási folyamat finoman szólva is fárasztó és időrabló. Az adatkinyerés és a kézi adatbevitel hibákhoz vezet és rontja a hatékonyságot.Gyakran szembesülhet azzal, hogy túlórázni kell annak érdekében, hogy a számlakupac az asztalán ne nőjön tovább.

02
Válassza a Document Capture-t.

A Continia Document Capture OCR segítségével automatizálható a beszerzési számla feldolgozási folyamat minden egyes lépése. Ez azt jelenti, hogy a bizonylat importálásától a könyvelésig tényleg csak pár kattintáson át vezet az út, lehetővé téve ezzel azt, hogy Ön mindig időben hazaérjen.

1Automatikus feldolgozás
Az intelligens OCR funkció feldolgozza a számlakép adatait, megszüntetve ezzel a kézi adatbevitelt. Jóváhagyás után a számla párosítása a többi beszerzési bizonylattal automatikusan megtörténik, biztosítva az egyezőséget.
2Teljeskörű digitális archívum
Találja meg a keresett bizonylatot másodpercek alatt a teljesen indexelt digitális archívumban. A szövegkereső funkció segítségével a bizonylat bármelyik adatára rá lehet keresni, mint pl. a név, a dátum vagy az összeg.
3Jóváhagyási folyamatok
Hagyja jóvá, utasítsa el a jóváhagyást vagy tegye a bizonylatot parkolópályára. Számos jóváhagyási folyamat közül választhat annak érdekében, hogy a bizonylatokat az arra jogosult jóváhagyók megkapják, biztosítva a gyors és biztonságos jóváhagyást.
4Kipróbált módszertan
Telepítse a programot most, szabja testre a bizonylat feldolgozási folyamatot, növelje a hatékonyságot.

Ügyfelünk véleménye a Continia Document Capture OCR megoldásról

"Nagyon megkönnyíti a munkánkat, az eddigi manuális számlafeldolgozásnál nagyságrendekkel rövidebb idő alatt dolgozunk fel egy számlát. A szállítónkénti minta beállítás nagyon hasznos, mivel ezzel a megoldással lehetőségünk van egyedileg szállítónként beállítani a feldolgozás folyamatát.

Külön kiemelném, hogy már az első számla feldolgozása után megtanulja a rendszer a számlaképet, így a második azonos számlánál már mindent felismer automatikusan. A DC modullal meg tud valósulni a teljesen automatikus könyvelés. A szkennelés után lényegében nem igényel emberi beavatkozást ahhoz, hogy egy számla lekönyvelődjön. Minden beállítás nagyon jól paraméterezhető, a Loginform segítsége pedig kiemelkedő."

Nemecz István
Managing Director
Accace Hungary Kft.

 

5 módon tud időt megtakarítani
a Continia Document Capture OCR használatával

  1. A számlák és egyéb bizonylatok közvetlenül a Microsoft Dynamics 365 Business Central-ban kerülnek rögzítésre

  2. A beszerzési számlák automatikusan párosíthatók a meglévő beszerzési rendelésekhez

  3. Bármilyen bizonylatot húzzon az egérrel egyből a Microsoft Dynamics 365 Business Central-ba

  4. Keresse meg a számlát egyszerűen és gyorsan az indexált szövegkereső funkcióval

  5. Számlák valós idejű jóváhagyása

Mindegy, hogy merre jár, naprakész információval rendelkezik a bizonylatok jóváhagyási állapotáról.

Keresse szakértőinket!

Ha úgy érzi, hogy van még időtartalék a bejövő bizonylat feldolgozási folyamatban vagy szeretné kollégáit adatrögzítés helyett más feladatokra is igénybe venni úgy, hogy ne kelljen túlórázniuk, akkor keresse szakértőinket.