Azure

BUSINESS CENTRAL AZURE
VÁLLALATIRÁNYÍTÁS FELHŐBŐL


01

Szívesen lemondana a rendszer üzemeltetéséhez szükséges hardver beruházások költségeiről? Költözzön felhőbe!

A Microsoft Azure egy felhő alapú platform, mely bármilyen terheléssel képes megbirkózni, miközben kimagasló biztonságot nyújt úgy, hogy Önnek egyáltalán nem kell az infrastruktúrával foglalkoznia, illetve abba beruháznia.

02

A Microsoft Azure-ban futtatott Business Central (korábban: Dynamics NAV, Navision)  rendszer ugyanúgy az Öné és kollégái sem veszik majd észre a különbséget, ráadásul a megoldás révén könnyedén integrálhatja az Office 365 és Microsoft Dynamics CRM megoldásait. Emellett rendszeréből adatokat kérhet le a Power BI felhőszolgáltatásból, amely előre gyártott riportcsomagot is tartalmaz, így vállalata legfontosabb adataihoz korszerű grafikus felületen keresztül azonnal hozzájuthat.

1Projektindító Azure konzultáció és audit
Microsoft Azure tanácsadónk felméri jelenlegi rendszerét.
2Migrációs terv
Migrációs tervet készítünk a gyors és problémamentes felhő alapú átállásra vonatkozóan.
3Migrálás
A Microsoft szakembereivel együttműködve elvégzik a vállalatirányítási rendszer felhőbe költöztetését.
4Extra lehetőségek kiaknázása
Igény esetén további üzleti funkciókat tesznek elérhetővé az Ön és munkatársai számára a még eredményesebb és gyorsabb munkavégzés érdekében.

Keresse szakértőinket!

Szeretné a rendszert felhőben, biztonságban tudni? Keresse Azure szakértőinket vagy kérjen árajánlatot a vállalatirányítási rendszer felhőbe költöztetésére most!