Hivatalos Microsoft Dynamics NAV Partner
IDŐT SZOLGÁLTATUNK.

Microsoft Dynamics NAV / Navision támogatás.

Microsoft Dynamics NAV / Navision támogatás szolgáltatásunk keretében hatékonyan és szinte észrevétlenül biztosítjuk azt, hogy Navision rendszere mindig naprakész legyen. Tapasztalataink szerint a folyamatos támogatás nem csak a törvényi, jogszabályi előírások követése miatt fontos, hiszen egy vállalat maga is folyamatosan változik. Így ügyviteli folyamatai is rendszeres alakításra szorulnak, amit a Microsoft Dynamics NAV rendszerben segítségünkkel könnyedén lekövethet.

Érdekel

Hogyan működik a Navision támogatás (support)?

  • Partnerünk igényei, elvárásai alapján kialakított rendelkezésre állás mellett.
  • A támogatás megkezdésekor felmérjük a jelenlegi rendszer állapotát, a rendszer működését javító javaslatainkról riportot készítünk.
  • A szerződés ideje alatt elérhetővé tesszük Microsoft Dynamics NAV területén jártas fejlesztőinket és tanácsadóinkat, hogy az Ön számára elvárásainak megfelelő minőségben és sebességgel oldjuk meg a problémákat.
  • A support szolgáltatás keretében elvégezzük a Microsoft Dynamics NAV rendszer jogszabályi frissítéseit.
  • Partnerünk ügyviteli folyamatait érintő változásait szintén lekövetjük a vállalatirányítási rendszerben.
Microsoft Dynamics NAV (korábban Navision) támogatás, support
Cégünk a Microsoft Dynamics NAV (Navision) ügyviteli rendszer mellett döntött, a bevezetés azonban nem a terveink szerint alakult. A Loginform Kft. szakértelmének köszönhetően a rendszer ma már az elvárásainknak megfelelően működik.
Illés Anikó, gazdasági igazgató, Rexfilm Kft.
Szeretné vállalatirányítási rendszerét biztos kezekben tudni? Keresse Navision támogatási szakértőinket vagy kérjen árajánlatot és támogatás szolgáltatásunk révén megbízható, gyors működést és folyamatos jogszabályi megfelelést biztosítunk!

Érdekel

Back to Top
Az elmúlt években közel 40 vállalatirányítási rendszert vezettünk be sikeresen, s habár rendelkezünk teljes körű felelősségbiztosítással, ennek lehívására soha nem volt szükség. Több mint 50 vállalatot támogatunk napi szinten a Microsoft Dynamics NAV rendszerhez kapcsolódó szaktanácsadással, oktatással, illetve egyedi fejlesztésekkel. Ismerje meg Microsoft Dynamics NAV referenciáinkat, szolgáltatásainkat és egyedi megoldásainkat vagy kérje szakértőnk segítségét.