Microsoft Dynamics NAV / Navision bevezetés.

Szeretné vállalkozását valódi versenyelőnyhöz juttatni? Unja már, hogy nem látja naprakészen az értékesítési adatokat? Segítségünkkel Ön is élvezheti a kis- és középvállalatok számára készült Microsoft Dynamics NAV / Navision vállalatirányítási rendszer előnyeit, melyek révén könnyebben és gyorsabban felelhet meg a növekvő vásárlói igényeknek, piaci kihívásoknak, a pénzügyi, számviteli és humánerőforrás területén gyakran változó jogszabályoknak.
A Microsoft Dynamics NAV rendszer bevezetését komoly tapasztalattal a hátunk mögött bevált módszertan mentén végezzük. Szakértelmünket bizonyítja, hogy habár rendelkezünk teljes körű felelősségbiztosítással, ennek igénybevételére soha nem került sor; több mint 50 partnerünk használja gördülékenyen az általunk bevezetett, illetve támogatott vállalatirányítási rendszert.

A Navision bevezetés során a teljes modulkészletet partnereink igényeire szabjuk, egyedi fejlesztéseink révén pedig egyedi előnyökhöz juttatjuk. Nálunk a vállalatirányítási rendszer stabilitásának, használhatóságának, megbízható működésének és gyorsaságának biztosítása nem az extrák körébe tartozik, hanem az rendszerbevezetés alapvető elemei. Amennyiben nem elégedett meglévő Microsoft Dynamics NAV működésével, úgy újrabevezetés szolgáltatásunk keretében feledtetjük el a korábbi kedvezőtlen tapasztalatokat.

Érdekel

Hogyan zajlik egy sikeres Microsoft Dynamics NAV Navision bevezetés velünk?

 • Projektindító konzultáció (célok és felelősök kijelölése, bevezetési ütemterv elkészítése).
 • Meglévő infrastruktúra auditja (server, kliensek, hálózat, nyomtatók, operációs rendszer, adatbázis kezelők felmérése).
 • Üzleti folyamatok felmérése (értékesítés, beszerzés, pénzügy, raktár, könyvvitel, kontrollig).
 • Szervezet felmérése (szervezeti felépítés, munkatársak, munkamegosztás, felelősség-feladat-hatáskör mátrix elkészítése).
 • Fejlesztési igények felmérése (folyamatok és program szintjén egyaránt).
 • Dokumentációk elkészítése (helyzetfelmérési dokumentáció, rendszerterv, projektterv).
 • Rendszer fejlesztése, beállítása (paraméterezés, bizonylatok beállítása, nyomtatási, jogosultságok meghatározása).
 • Rendszertelepítés (adatbáziskezelő rendszer, demo anyagok oktatása, rendszerinstallálás).
 • Felhasználói oktatás (általános és munkakör specifikus funkciók kezelése, vizsga).
 • Nyitó adatok rögzítése (nyitó törzsadatok fordítása, nyitó forgalmi adatok felvitele, leltár és raktárkészlet rögzítése).
 • Éles indulás (éles üzembe helyezése, az indulás utáni állapot értékelése, az elérni kívánt célok vizsgálata, finomhangolások a még eredményesebb működés érdekében).
Navision bevezetés szolgáltatás Microsoft Dynamics NAV rendszerhez
Cégünk a Microsoft Dynamics NAV (Navision) ügyviteli rendszer mellett döntött, a bevezetés azonban nem a terveink szerint alakult. A Loginform Kft. szakértelmének köszönhetően a rendszer ma már az elvárásainknak megfelelően működik.
Illés Anikó, gazdasági igazgató, Rexfilm Kft.
Szeretne a Navision bevezetés minden lépését biztos kezekben, határidőre (le)tudni? Keresse Microsoft Dynamics NAV szakértőinket vagy kérjen árajánlatot és mi még sikeresebbé tesszük vállalatát!

Érdekel

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...