Hivatalos Microsoft Dynamics NAV Partner
IDŐT SZOLGÁLTATUNK.

Microsoft Dynamics NAV / Navision tanácsadás.

Felmerült egy probléma a Microsoft Dynamics NAV (Navision) rendszerrel kapcsolatban? Gyors segítségre van szüksége? Szeretne belőle többet kihozni, de nem talál megbízható Navision tanácsadó partnert? Hivatalos Microsoft Dynamics NAV (Navision) partnerként 2008 óta működünk bármikor hívható problémamegoldóként. A Navision vállalatirányítási rendszerhez kapcsolódó tanácsadás keretében üzleti, ügyviteli, technikai gondokra adunk csattanós választ.

Érdekel

Hogyan működik a Navision tanácsadás?

  • A felmerült ügyviteli problémákra, igényekre adunk hatékony választ.
  • Azt valósítjuk meg a rendszerben, amire Önnek üzletileg szüksége van, mindezt a lehető legalacsonyabb költség mellett.
  • Ha kell, audit szolgáltatásunk keretében feltárjuk a meglévő rendszer hiányosságait.
Microsoft Dynamics NAV, Navision erp tanácsadás a Loginformtól
Azt valósítjuk meg a vállalatirányítási rendszerben, amire Önnek üzletileg szüksége van, mindezt a lehető legalacsonyabb költség mellett.
Kérdő Róbert, ügyvezető igazgató, Loginform Kft.
Olyan partnerre vágyik, aki nem ismer lehetetlent? Szeretne többet kihozni meglévő Microsoft Dynamics NAV rendszeréből, de nem tudja, hogyan? Keresse Navision tanácsadóinkat!

Érdekel

Back to Top
Az elmúlt években közel 40 vállalatirányítási rendszert vezettünk be sikeresen, s habár rendelkezünk teljes körű felelősségbiztosítással, ennek lehívására soha nem volt szükség. Több mint 50 vállalatot támogatunk napi szinten a Microsoft Dynamics NAV rendszerhez kapcsolódó szaktanácsadással, oktatással, illetve egyedi fejlesztésekkel. Ismerje meg Microsoft Dynamics NAV referenciáinkat, szolgáltatásainkat és egyedi megoldásainkat vagy kérje szakértőnk segítségét.