Microsoft Dynamics NAV / Navision audit.

Úgy érzi, hogy nem azt kapta, amire számított? Navision audit szolgáltatásunkat mindazoknak ajánljuk, akik a Microsoft Dynamics NAV (Navision) vállalatirányítás rendszert használják, de biztonsági problémákat, lassú működést, illetve egyéb, a napi működést akadályozó gondot érzékelnek annak napi használata során.
A Microsoft vállalatirányítási rendszerének gyakorlott integrátoraként és fejlesztőjeként hosszú évek tapasztalata alapján fejlesztettük ki Navision audit szolgáltatásunkat, melynek eredményeként jelentős időmegtakarítást és működési biztonságot érünk el egy már telepített Microsoft Dynamics NAV rendszeren.

Érdekel

Hogyan működik és mit nyújt a Microsoft Dynamics NAV audit?

  • A Navision audit során tanácsadóink meghatározzák az Ön rendszerének gyenge, nem megfelelő, vagy veszélyt rejtő pontjait.
  • Az audit keretében minden dokumentálásra került, szakértőink átfogó rendszeraudit jegyzőkönyvet készítenek.
  • Díjmentes szolgáltatásként partnerünk prioritásait figyelembe véve konkrét cselekvési tervet állítunk össze, a fontossági sorrendet felállítva.
Navision audit szolgáltatás Microsoft Dynamics NAV rendszerhez
Cégünk a Microsoft Dynamics NAV (Navision) ügyviteli rendszer mellett döntött, a bevezetés azonban nem a terveink szerint alakult. A Loginform Kft. szakértelmének köszönhetően a rendszer ma már az elvárásainknak megfelelően működik.
Illés Anikó, gazdasági igazgató, Rexfilm Kft.
Szeretné, ha Microsoft Dynamics NAV rendszere gyorsabban, megbízhatóbban, problémamentesen működne? Keresse vállalatirányítási szakértőinket vagy kérjen Navision audit árajánlatot és mi rendbe tesszük vállalatirányítási rendszerét!

Érdekel

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...