Microsoft Dynamics NAV / Navision oktatás.

A Microsoft Dynamics NAV oktatás keretében több éve bizonyított módszertan mentén sikeresen érjük el, hogy a vállalatirányítási rendszer felhasználói a bevezetést ne teherként, hanem munkájukhoz nyújtott hatékony segítségként éljék meg. Az oktatás során a tematikát teljes egészében a megbízó igényeire szabjuk. Navision újraoktatást is vállalunk egy már üzemelő Microsoft erp rendszerhez.

Érdekel

Hogyan történik a Microsoft Dynamics NAV oktatás?

  • Akár nálunk, akár partnerünk telephelyén, ahogy az Ön cégének kényelmesebb.
  • A testreszabott Navision oktatási terv alapján tartunk általános, illetve a vállalatirányítási rendszer egy-egy konkrét funkcionális területéhez és munkakörhöz kapcsolódó specifikus oktatást.
  • Az oktatás során gyakorlatias formában adjuk át azokat az ismereteket, melyek a napi munka hatékony és gyors elvégzéséhez szükségesek.
  • A módszertanunk fontos eleme az oktatásokat lezáró vizsga, melyben a felhasználók Microsoft Dynamics NAV rendszerhasználati tudását mérjük. Ez tapasztalataink szerint alkalmas ösztönzést jelent a résztvevők számára a tekintetben is, hogy kellő aktívással vegyenek részt a tanfolyamokon.
Microsoft Dynamics NAV, Navision oktatás, módszertan
Szaktudásuk nagy segítségünkre volt számunkra, amikor szükségessé vált olyan megoldás fejlesztése, aminek segítségével 2+1 típusú akciók kezelhetőek a Microsoft Dynamics NAV (Navision) rendszerben
Tóth Gábor, kereskedelmi igazgató, Tracon Budapest Kft.
Szeretné, ha munkatársai eredményesen és hatékonyan használnánk a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszert? Keresse Navision oktatási szakértőinket vagy kérjen árajánlatot és oktatás szolgáltatásunk révén megbízható, a gyakorlatban is alkalmazható tudással vértezzük fel kollégáit a rendszerhasználat terén!

Érdekel

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...