Szolgáltatások.

A Microsoft Dynamics NAV / Navision vállalatirányítási rendszer kapcsán az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk.

Audit

Úgy érzi, hogy nem azt kapta, amire számított? NavAudit szolgáltatásunkat mindazoknak ajánljuk, akik a Microsoft Dynamics NAV (Navision) vállalatirányítás rendszert használják, de biztonsági problémákat, lassú működést, illetve egyéb, a nap működést akadályozó gondot érzékelnek annak napi használata során.
Auditunk alalmazása révén jelentős időmegtakarítást és működési biztonságot érünk el egy már telepített Microsoft Dynamics NAV rendszeren.

TOVÁBB

Bevezetés

Szeretné vállalkozását valódi versenyelőnyhöz juttatni? Unja már, hogy nem látja naprakészen az értékesítési adatokat? Segítségünkkel Ön is élvezheti a kis- és középvállalatok számára készült Microsoft Dynamics NAV / Navision vállalatirányítási rendszer előnyeit, melyek révén könnyebben és gyorsabban felelhet meg a növekvő vásárlói igényeknek, piaci kihívásoknak, a pénzügyi, számviteli és humánerőforrás területén gyakran változó jogszabályoknak.

TOVÁBB

Fejlesztés

Tapasztalt fejlesztőként olyan lehetőségeket biztosítunk megbízóink számára, melyekkel a standard vállalatirányítási rendszer kereteiből kilépve élvezhetik az egyedi funkciók üzleti előnyeit. A fejlesztés során képesek vagyunk teljesen egyedi megoldásokat létrehozni, legyen szó akár a Microsoft Dynamics NAV alap funkcióinak kiterjesztéséről, illetve optimalizálásáról vagy teljesen unikális megoldásokról, melyek megbízóinkat komoly versenyelőnyhöz juttatják.

TOVÁBB

Oktatás

Az oktatás keretében több éve bizonyított módszertan mentén sikeresen érjük el, hogy a vállalatirányítási rendszer felhasználói a bevezetést ne teherként, hanem munkájukhoz nyújtott hatékony segítségként éljék meg.

Az oktatás során a tematikát teljes egészében a megbízó igényeire szabjuk. Navision újraoktatást is vállalunk egy már üzemelő rendszerhez.

TOVÁBB

Támogatás

Támogatás szolgáltatásunk keretében hatékonyan és szinte észrevétlenül biztosítjuk azt, hogy Navision rendszere mindig naprakész legyen. Tapasztalataink szerint a folyamatos támogatás nem csak a törvényi, jogszabályi előírások követése miatt fontos, hiszen egy vállalat maga is folyamatosan változik. Így ügyviteli folyamatai is rendszeres alakításra szorulnak, amit a Microsoft Dynamics NAV rendszerben könnyedén lekövethet.

TOVÁBB

Tanácsadás

Felmerült egy probléma vállalatirányítási rendszerével kapcsolatban? Gyors segítségre van szüksége? Szeretne belőle többet kihozni, de nem talál megbízható Navision tanácsadó partnert? Hivatalos Microsoft Dynamics NAV partnerként 2008 óta működünk bármikor hívható problémamegoldóként. A Navision vállalatirányítási rendszerhez kapcsolódó tanácsadás keretében üzleti, ügyviteli, technikai gondokra adunk csattanós választ.

TOVÁBB

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...