Megoldások.

A Microsoft Dynamics NAV / Navision vállalatirányítási rendszer kapcsán az alábbi egyedi megoldásokat nyújtjuk.

TIME+ kimutatás, jelentéskészítés

Szeretné felgyorsítani a Microsoft Dynamics NAV (korábban Microsoft Navision) rendszerben a kimutatás, illetve jelentéskészítés idejét? Time+ szolgáltatásunk keretében garantáljuk, hogy a komplikált számítási metódusokra épülő és/vagy sok forrásból dolgozó kimutatásai helyett egy olyan kontrolling rendszert építünk fel, aminek segítségével gyorsabban juthat hozzá a döntések meghozatalához szükséges információkhoz. A folyamatok és adatok racionalizálásával – tapasztalataink alapján – minimum 20%-os időmegtakarítást érhet el a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszeren.

TOVÁBB

Egyedi Microsoft Dynamics NAV / Navision modulok

Az elmúlt években szerteágazó iparági tapasztalatot szereztünk a Microsoft Dynamics NAV (Navision) rendszer kapcsán, így meglévő és új ügyfeleink számára számos egyedi modult biztosítunk rapid bevezetés formájában. Saját fejlesztésű „State of the Art Modules (SAM)” márkanéven futó moduljaink közös ismérve, hogy tapasztalataink és tudásunk legjavát sűrítik egy-egy funkcionális bővítménybe vagy akár komplett kimutatásrendszerbe. A SAM-en belül külön kategóriát képez a USAM (Unique State of the Art Modules), melynek keretei között egyedi igények alapján hozunk létre új modulokat.

TOVÁBB

Microsoft Dynamics NAV felhőből (Azure)

Szívesen lemondana a Microsoft Dynamics NAV üzemeltetéséhez szükséges hardver beruházások költségeiről? Költöztesse Navision rendszerét felhőbe. A Microsoft Azure egy felhő alapú platform, mely bármilyen terheléssel képes megbirkózni, miközben kimagasló biztonságot nyújt úgy, hogy Önnek egyáltalán nem kell az infrastruktúrával foglalkoznia, illetve abba beruháznia. A Microsoft Azure-ban futtatott Microsoft Dynamics NAV ugyanúgy az Öné és kollégái sem veszik majd észre a különbséget, ráadásul a megoldás révén könnyedén integrálhatja az Office 365 és Microsoft Dynamics CRM megoldásait.

TOVÁBB

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...