TIME+ kimutatás, jelentéskészítés.

Szeretné felgyorsítani a Microsoft Dynamics NAV (korábban Microsoft Navision) rendszerben a kimutatás, illetve jelentéskészítés idejét? Time+ szolgáltatásunk keretében garantáljuk, hogy a komplikált számítási metódusokra épülő és/vagy sok forrásból dolgozó kimutatásai helyett egy olyan kontrolling rendszert építünk fel, aminek segítségével gyorsabban juthat hozzá a döntések meghozatalához szükséges információkhoz. A folyamatok és adatok racionalizálásával – tapasztalataink alapján – minimum 20%-os időmegtakarítást érhet el a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszeren.

Érdekel

Hogyan működik a TIME+?

  • Vállalatirányítási tanácsadónk felméri az Ön igényeit és céljait.
  • Ennek keretében pontosítja a Navision jelentéshez szükséges adatok forrását, illetve beszerzésükre fordított erőforrásokat.
  • A rendelkezésre álló adatok csoportosításával és a logikai összefüggések feltárásával javaslatot tesz a jelentési, illetve kimutatás rendszer egyszerűsítésére.
  • Az általunk kínált megoldások használatával nyert időmegtakarítás válik garanciánk alapjává.
Navision kimutatás, jelentéskészítés Microsoft Dynamics NAV rendszerhez
Cégünk számára kiemelten fontos volt olyan kimutatás – jelentés rendszer létrehozása, ami a főkönyvi tételeken túl egyéb analitikus adatokat is megjelenít, és a vállalkozás működésének ellenőrzésében nélkülözhetetlen. A Loginform Kft. szolgáltatásával ez valóra vált.
Gerber Szabolcs, cégvezető, Lavinamix Kft.
Unja már a várakozást? Szeretné, ha a kimutatások, jelentések elkészítése a korábbihoz képest sokkal gyorsabban megtörténne a Microsoft Dynamics NAV rendszerben? Keresse Navision szakértőinket vagy kérjen árajánlatot és TIME+ szolgáltatásunk segítségével garantáltan felgyorsítjuk folyamatait!

Érdekel

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...