A Loginfrom Kft. 2003-ban alakult, azzal a céllal, hogy kis- és középvállalatai partnereink számára hatékony támogatást biztosítson az ügyviteli és vállalatirányítási rendszerek bevezetése, fejlesztése, oktatása és támogatása terén. Cégünk 2008 óta hivatalos Navision partner.
Név: Loginform Szolgáltató Kft
Cégbejegyzési szám: 01-09-713315
Adószám: 12986149-2-41
Bankszámlaszám: 16200010-60419332
Székhely: 1135 Budapest, Lehel u. 61.
Iroda: 1135 Budapest, Lehel u. 61., Cooper Center
Telefon: +36-1-288-8530
Fax: +36-1-288-8526
E-mail: info@loginform.hu
Loginform erp szakértő

Hivatalos Microsoft Dynamics NAV / Navision partner

2008 óta vagyunk hivatalos Microsoft Dynamics NAV / Navision partner, mely az erp piac alapos feltérképezése után született tudatos döntés eredménye. Számos ügyviteli rendszer bevezetés kapcsán szerzett tapasztalattal a hátunk mögött döntöttünk úgy, hogy kizárólag a kis- és középvállalatok számára ideális megoldást kínáló Microsoft Dynamics NAV rendszerrel foglalkozunk. A korábban Navision néven ismert megoldás ugyanis jól tükrözi a Magyarországon tevékenykedő cégek igényeit, ugyanakkor kellő rugalmasságot biztosít az egyedi vállalati elképzelések megvalósításához.

Időt szolgáltatunk

Loginform Kft. - hivatalos Microsoft Dynamics NAV / Navision PartnerA Microsoft Dynamics NAV rendszer kapcsán meghatározó erősségünk a komoly és naprakész számviteli, pénzügyi tudás, a rugalmasság, valamint a megbízható fejlesztői bázis. Így képesek vagyunk arra, hogy akár egy új vállalatirányítás rendszer bevezetése, akár egy meglévő optimalizálása révén időt szolgáltassunk, vagyis felgyorsítjuk és átláthatóbbá tesszük partnereink ügyviteli folyamatait.
Az elmúlt években közel 40 vállalatirányítási rendszert vezettünk be sikeresen, s habár rendelkezünk teljes körű felelősségbiztosítással, ennek lehívására soha nem volt szükség. Több mint 50 vállalatot támogatunk napi szinten a Microsoft Dynamics NAV rendszerhez kapcsolódó szaktanácsadással, oktatással, illetve egyedi fejlesztésekkel.
Ismerje meg Microsoft Dynamics NAV referenciáinkat, szolgáltatásainkat és egyedi megoldásainkat vagy kérje szakértőnk segítségét.

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...