Microsoft Dynamics NAV felhőből (Azure).

Szívesen lemondana a Microsoft Dynamics NAV üzemeltetéséhez szükséges hardver beruházások költségeiről? Költöztesse Navision rendszerét felhőbe. A Microsoft Azure egy felhő alapú platform, mely bármilyen terheléssel képes megbirkózni, miközben kimagasló biztonságot nyújt úgy, hogy Önnek egyáltalán nem kell az infrastruktúrával foglalkoznia, illetve abba beruháznia.
A Microsoft Azure-ban futtatott Microsoft Dynamics NAV ugyanúgy az Öné és kollégái sem veszik majd észre a különbséget, ráadásul a megoldás révén könnyedén integrálhatja az Office 365 és Microsoft Dynamics CRM megoldásait. Emellett a Microsoft Dynamics NAV rendszerből adatokat kérhet le a Power BI felhőszolgáltatásból, amely előre gyártott riportcsomagot is tartalmaz, így vállalata legfontosabb adataihoz korszerű dashboard felületen keresztül azonnal hozzájuthat.

Érdekel

Hogyan működik felhő alapú Microsoft Dynamics NAV integráció?

  • Microsoft Azure tanácsadóink felmérik jelenlegi rendszerét.
  • Migrációs tervet készítenek a gyors és problémamentes felhő alapú átállásra vonatkozóan.
  • A Microsoft szakembereivel együttműködve elvégzik a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer felhőbe költöztetését.
  • Igény esetén további üzleti funkciókat tesznek elérhetővé az Ön és munkatársai számára a még eredményesebb és gyorsabb munkavégzés érdekében.
Microsoft Dynamics NAV Azure, erp felhőből
Szaktudásuk nagy segítségünkre volt számunkra, amikor szükségessé vált olyan megoldás fejlesztése, aminek segítségével 2+1 típusú akciók kezelhetőek a Microsoft Dynamics NAV (Navision) rendszerben
Tóth Gábor, kereskedelmi igazgató, Tracon Budapest Kft.
Szeretné a Microsoft Dynmics NAV rendszert felhőben, biztonságban tudni? Keresse Azure szakértőinket vagy kérjen árajánlatot a vállalatirányítási rendszer felhőbe költöztetésére most!

Érdekel

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...